Buffalo King Megaways

Buffolo King Gokkast

De Buffalo Megaways gokkast speelt zich af in Noord-Amerika. Om te winnen moet je zoveel mogelijk combinaties met cijfers en dieren draaien. Bij voorkeur de Buffels die het winstgevendst zijn en waar het hele spel om draait. Het is een sfeervol spel, waar je niet uitgespeeld op raakt. Maar wat is het dan precies voor spel? Hoe gaat het spel in zijn werk? Zitten er leuke features in het spel?

One casino

Buffalo Kings Megaways Gokkast

Buffalo King is een spel dat gebaseerd is op het eerder uitgebrachte Buffalo King. Het gaat erom dat je winnende combinaties weet te draaien met dieren. Met als spektakelstuk de Buffalo ‘s. Tijdens het spelen kom je erachter dat het een echte klassieker is om te spelen.

Het is een spel met allemaal leuke features die het spel spannender en interessanter maken. Het spelen van Buffalo King Megaways zul je dus niet gaan vervelen. Eigenlijk gebeurt er altijd wel iets onverwachts.

Buffalo King Megaways handleiding

Buffalo Logo

Het uit zes rollen bestaande speelveld van Buffalo King Megaways werkt met de megaway manier. Dit wil zeggen dat een rol bij iedere draai een willekeurig aantal symbolen laat zien. Het minimum hiervan is twee. En het maximum is zeven.

Als de winnende combinatie op de eerste drie rollen zit, dan zal dat een winst opleveren. Nadat je een winnende combinatie hebt gehad zullende de symbolen van die combinatie uit beeld vallen. Hiervoor komen dan weer nieuwe symbolen voor in de plaats.

De symbolen die op de speciale rol boven het speelveld staan zullen allemaal een plekje opschuiven. Ze zullen dan allemaal een plaatsje naar links opschuiven. Door deze beweging kan de speler meer kans maken op winnende combinaties.

Als het symbool van de rots naar voren komt, dan wil dat zeggen dat je een wild gekregen hebt. Deze wild zou ook heel goed als een vermenigvuldiger in beeld kunnen komen.

Hoe wordt Buffalo King Megaways gespeeld?

Voordat je gaat beginnen met het spelen van Buffalo King Megaways zul je eerst moeten bepalen met welke inzet je wil gaan spelen. Als je weet welke inzet je wil spelen moet je dat bedrag instellen. Dit kun je doen met de plus en de min naast de spin knop.

Als je extra zou willen winnen, dan kun je ervoor kiezen om de extra inzet te gebruiken. Door deze aan te zetten maak je twee keer zoveel kans dat je het bonusspel kan krijgen en dus ook kan spelen. Het spelen van een bonusspel is altijd erg spannend.

Hierna kun je het aantal spins bepalen. Je kunt iedere spin handmatig bedienen. Of je kunt ervoor kiezen om enkele spins in te stellen en te gaan spelen met de autoplay knop. Het spel zal dan automatisch doorgaan tot het aantal ingestelde spins gedraaid zijn.

Als je vier bonussymbolen in je scherm krijgt, zul je toegang krijgen tot gratis spins. Hier moet je wel geduld voor hebben voordat je deze krijgt. Als je dit niet hebt, kun je je inzet × 100 ook inzetten en dan krijg je toegang tot de gratis spins.

De symbolen van het spel

De symbolen die gecombineerd moeten worden moeten uit dieren bestaan. De dieren die in het spel te vinden zijn, zijn allemaal dieren uit de Amerikaanse wildernis. Naast de dieren vind je er kaartsymbolen.

De maximale combinatie die gemaakt kan worden, bestaat uit zes symbolen. Deze combinaties leveren allemaal een winst op. De Buffalo is het hoogste symbool van het spel. Een combinatie van Buffalo ‘s levert dan ook de meeste winst op.

De bonus games

Als je vier bonussymbolen hebt gedraaid heb je jezelf toegang verschaft tot de gratis spins. Als je vier symbolen hebt krijg je twaalf gratis spins. Als je er meer hebt, dan levert iedere symbool nog weer vijf extra gratis spins op.

In de bonus kom je ook ‘Wilds’ tegen. Het speciale van deze wilds is dat deze vermenigvuldigen. Een 2 × en 3 × wild vormt samen een 6 × vermenigvuldiger. Als er geen combinaties meer zijn worden alle overgebleven ‘Wilds’ nog bij de vermenigvuldigers opgeteld.

Dit maakt een totale vermenigvuldiger. Deze wordt toegepast op het eindresultaat van de spin. De vermenigvuldiger kan maar een keer worden gebruikt. Als er een nieuwe spin is, dan vervalt de vermenigvuldiger.

De vermenigvuldigers in het spel zorgen ervoor dat Buffalo King Megaways afwijkt van de standaard spellen. Het spel is daardoor zo gemaakt dat het voor iedereen de moeite waard is om het spel te gaan spelen.

Als je het spel echt wil leren kennen, speel het dan eerst in de demo modus. Op die manier leer je al een beetje hoe het spel in elkaar steekt en hoe je daarmee om zou moeten gaan. Als je dan voor echt geld gaat spelen, weet je wat je te wachten staat.