Big Bass Bonanza

Big Bass Megaways

Als je wel van een visje houdt. Dan kun je bij Big Bass Bonanza je hengeltje uitwerpen. Hiermee kun je de beste vissen vangen. Het zijn dan ook wel hele bijzondere vissen die voorbij komen zwemmen. Met het vangen van de vissen kun je namelijk geld verdienen. Als je van de onderwaterwereld houdt zul je je bij Big Bass Bonanza helemaal thuis voelen.

De hoofdrollen bij dit spel is weggelegd voor de vissen. Het is geen ingewikkeld spel, maar kan toch heel interessant zijn. Hoe zit het dan precies met dit spel? Wat zijn de spelregels en wat kun je verwachten?

One casino

Big Bass Bonanza Gokkast

Bij het spelen van dit spel word je zomaar ineens een visser. Als visser moet je proberen om de grootste vissen uit het water te halen. Waarom de grootste? Dat is heel simpel, met de grootste vissen kun je het meeste geld verdienen.

De visser is professioneel en heeft een hele complete visuitrusting. Waaronder verschillende visnetten en een hengel. De waterwereld is kleurrijk. De grootste vis in het water is de grote baars. Of de Big Bass.

De inzet bij Big Bass Bonanza

Het aas aan je hengel staat gelijk aan je inzet. Je hebt verschillende soorten aas die je aan je hengel zou kunnen hangen. Ieder soort aas staat voor een bepaalde inzet. Je kunt helemaal zelf bepalen met welk aas je wil gaan vissen en hoe zwaar je hengel dan zal zijn.

Aan de lopende band zul je vissen uit het water hengelen. Dit alleen al zou een echte uitdaging kunnen zijn. Over het algemeen win je dan wat kleinere prijzen. De grotere winsten kunnen soms even op zich laten wachten.

Bij Big Bass Bonanza heb je wel gemiddeld genomen vaker prijs dan bij andere gokkasten. Maar dit wordt gecompenseerd door de lagere bedragen die je dan kunt winnen. Maar de spanning in het spel is daardoor wel veel groter.

De features in het spel

De basis van het spel is makkelijk, de uitdaging is om de gratis spins te winnen en het bonusspel in gang te zetten. Er zijn verschillende symbolen die je met alle liefde vaak voorbij zou willen zien komen. Een van deze symbolen is de ‘Wild’, met andere woorden de joker. Deze kun je in het spel herkennen in de gedaante van de visser.

Naast de visser kun je ook nog de scatter draaien. Deze heb je weer nodig om in de Free spin feature te komen. Als je in deze feature terecht bent gekomen moet je zo vaak mogelijk de visser zien te draaien.

Het draaien van veel vissers kan een heel mooi resultaat opleveren. Helemaal als je aan het eind van deze feature gaat kijken naar de opbrengsten ervan. Hoe hoger de opbrengst, hoe blijer je wordt van dit spel.

Hoe zit het met de scatter en de gratis spins?

Als je profijt wil hebben van het draaien van het Bonanza scatter symbool dan zul je er minimaal drie moeten draaien. Als je drie scatter symbolen hebt gedraaid krijg je hiervoor tien free spins. Bij vier scatter symbolen krijg je vijftien free spins. En bij vijf scatter symbolen krijg je twintig Free spins.

Bij de Free spin feature kom je drie verschillende geldsymbolen tegen. Aan deze symbolen zit een random geldbedrag vast. Als je deze in combinatie met de visser draait, dan heb je gewonnen.

Als je tijdens de Free spins feature een wild draait, dan worden alle waardes van de geldsymbolen verzamelt. De winst die je hiermee maakt, wordt meteen als cash bijgeschreven op je speeltegoed. Hoe vaker je een wild draait, hoe meer kans je ook maakt op een re trigger. De spins kunnen drie keer opnieuw geactiveerd worden.

Om dit te kunnen doen heb je wel vier wild symbolen nodig. Hiervoor krijg je weer ’tien gratis spins als ruil. Het aantal wild symbolen wordt bovenaan het scherm weergegeven. Daar kun je dan ook de voortgang van het aantal ‘Wilds’ in de gaten houden.

De tien extra draaibeurten waarbij de waardes van het geldbedrag worden verdubbeld zijn extra interessant. Hoe meer triggers er gewonnen worden, hoe hoger de geldprijzen worden die je kunt winnen.

Na twee keer een re-trigger zullen de waardes van het gewonnen geld verdrievoudigd worden. Als je zelfs drie keer een re-trigger krijgt worden de waardes echt explosief verhoogd. De waardes van de bonus symbolen zullen dan tien keer zoveel waard zijn. Drie keer is dan ook het maximum aantal dat de re-trigger plaats kan vinden.

In het geval van een ‘Wild’ op de rollen kan de Dynamite feature worden gestart. Hierbij zal dan e visser dynamiet in het water gooien. Door het dynamiet komen er willekeurig geldsymbolen op de rollen te staan. Dit kan ook weer mooie resultaten opleveren.